slide show

Till er alla :)


Gott!

Nu har vi varit på Nois och ätit tre rätters midag, det var jätte gott!
Vi åt 
 vårrullar , fläskfele med paprika, lök, pörjolök och ostronsås.
Mums!

Tjejmiddag

Idag ska Malin och jag  ut och äta på Nois. Det ska bli jätte mysigt!
Vad ska man ta tro? Freteradkyckling kanske?
Sen ska vi titta på film och äta poppcorn och saltapinnar.

Uppträdande Bjöörkbergskyrka

Idag var jag tillgick sammans med kören och sjöng i Björkberegskyrka. Det gttick jättebra förutom att jag kom av mig lite på den sång som vi sjöng två på. Det hoppas jag att det var bara jag som hörde, Jag är sedan ungefär två år tillbaka med i Njutångers EFS kyrkokör Onsdagsklangen. Det är jätte kul och funkar jätte bra.

Spagetti med pesto

Så här gör du:
Koka spagetti/pasta. Blanda i en burk grön klassisk pesto, en burk creamfrece och (med reservation för stavning) Strimmlade soltorkade tomater.
Om man vill tillsätt champinjoner, kyckling eller backon.
Mab kan också äta kokt pasta med bara nerrörd pesto och om man har lite riven ost över.

Smaklig måltid!!!!

Besök+ träning

Idag började dagen med träning på gymmet där de har startat en grupp för de som sitter i stol.Eftersom jag inte har tränat på ett tag så blev resultat ordetlig träningsvärk. Men det sägs ju att det är nytigt med träningsvärk så det är väl bara bra. Sen åkte jag och hälsade på den bästa komps man kan ha ! Och min underbara lilla guddotter! Vi umgicks några timmar och åt en god middag tillsammans. Spagetti med pesto. Detb har allså varit en lyckad dag.

Dagmatte

Idag har jag haft en svaart fin och mysig labbradortjej hos mig en stund. Vi gick respektive åkte en lång härlig promenad i det fina vädret.


Intervjuer

Idag hade två intervjuer med tjejer som var intereserade av att jobba i sommar. Det gick bra men det är svårt att välja! Jag tror  att jag har bestämt mig för vilken av dem det blir. En är ju redan självskrven till att jobba utan att behöva gå  på intervju. Hihi!

Jag får nog en härlig helg

Idag kl.14.35 åker jag till min farmor och farfar där jag älskar att vara. Jag längtar! det ska bli skönt att umgås med både dom och mina kusiner i några dagar. Tordag-söndag. Det blir nog också mycket god mat, Farmors mat är alltid god.

Mysig dag

Haft en mysig och rolig dag tillsammans meed världens bästa kompis och min underbara guddotter. Vi har umgåts och ätit gott. Jag älskar sådana dagar! Bra vänner är det dyrbaraste man kan ha!

Ute dag

Har haft en mysig dag med korvgrillning  i ett underbart fint väderoch mysiga människor.

Möte

Idag ska man ha möte med komunen för den årliga kollen om man behöver lika mycket hjälp som förrr. Att folk inte kan förstå att jag alltid kommer att behöva lika mycket med hjälp och stöd med det dagliga , efttersom jag harv en med född skada som inte förändras.

RSS 2.0